ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent ICA Nära Lunden - Bra Blancolån
Blancolan - All information om Blancolån
Blancolån - ICA Nära Lunden

Blancolån hos ICA Nära Lunden i Karlskrona

I Karlskrona finns det 8 långivare och banker som kan erbjuder blancolån varav ICA Nära Lunden är en av dem. Både blancolånets storlek och räntan på lånet skiljer mellan olika låneaktörer och därför kan det vara bra att jämföra med fler banker och långivare i Blekinge län eller enbart i Karlskrona.


Innan du kontakter en låneaktör för att ta ett blancolån bör du se om det finns någon säkerhet som du kan lämna och vilken det minsta lånebeloppet du klarar dig på. Om ni kan hitta någon typ av säkerhet kan lånekostnaden minska rejält för ert tänkta blancolån. Viss vägledning om räntorna på blancolån kan du hitta genom att besöka ICA Nära Lunden eller andra långivares hemsidor men ofta sätts räntan på blancolånet utifrån era personliga förutsättningar och ekonomiska status. Då det förekommer flera som erbjuder blancolån i eller i närheten av Karlskrona men även på nätet kan det vara bra att undersöka olika alternativa blancolån men rekommenderat är att ni hör efter med ICA Nära Lunden.
Enklast att undersöka om ni kan få ett bra blancolån med förmånliga villkor är att höra med ICA Nära Lunden enligt nedan:


ICA Nära Lunden

Spandelstorpsvägen 1

371 53 Karlskrona

0455-288 00