ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent ICA Nära Stugun - Bra Blancolån
Blancolan - All information om Blancolån
Blancolån - ICA Nära Stugun

Blancolån hos ICA Nära Stugun i Stugun

I Stugun finns det 2 långivare och banker som kan erbjuder blancolån varav ICA Nära Stugun är en av dem. Både blancolånets storlek och räntan på lånet skiljer mellan olika låneaktörer och därför kan det vara bra att jämföra med fler banker och långivare i Jämtlands län eller enbart i Stugun.


Innan du kontakter en låneaktör för att ta ett blancolån bör du se om det finns någon säkerhet som du kan lämna och vilken det minsta lånebeloppet du klarar dig på. Om ni kan hitta någon typ av säkerhet kan lånekostnaden minska rejält för ert tänkta blancolån. Viss vägledning om räntorna på blancolån kan du hitta genom att besöka ICA Nära Stugun eller andra långivares hemsidor men ofta sätts räntan på blancolånet utifrån era personliga förutsättningar och ekonomiska status. Då det förekommer flera som erbjuder blancolån i eller i närheten av Stugun men även på nätet kan det vara bra att undersöka olika alternativa blancolån men rekommenderat är att ni hör efter med ICA Nära Stugun.
Enklast att undersöka om ni kan få ett bra blancolån med förmånliga villkor är att höra med ICA Nära Stugun enligt nedan:


ICA Nära Stugun

Industrivägen 2

830 76 Stugun

0695-106 95