ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent ICA Supermarket Lombolo - Bra Blancolån
Blancolan - All information om Blancolån
Blancolån - ICA Supermarket Lombolo

Blancolån hos ICA Supermarket Lombolo i Kiruna

I Kiruna finns det 5 långivare och banker som kan erbjuder blancolån varav ICA Supermarket Lombolo är en av dem. Både blancolånets storlek och räntan på lånet skiljer mellan olika låneaktörer och därför kan det vara bra att jämföra med fler banker och långivare i Norrbottens län eller enbart i Kiruna.


Innan du kontakter en låneaktör för att ta ett blancolån bör du se om det finns någon säkerhet som du kan lämna och vilken det minsta lånebeloppet du klarar dig på. Om ni kan hitta någon typ av säkerhet kan lånekostnaden minska rejält för ert tänkta blancolån. Viss vägledning om räntorna på blancolån kan du hitta genom att besöka ICA Supermarket Lombolo eller andra långivares hemsidor men ofta sätts räntan på blancolånet utifrån era personliga förutsättningar och ekonomiska status. Då det förekommer flera som erbjuder blancolån i eller i närheten av Kiruna men även på nätet kan det vara bra att undersöka olika alternativa blancolån men rekommenderat är att ni hör efter med ICA Supermarket Lombolo.
Enklast att undersöka om ni kan få ett bra blancolån med förmånliga villkor är att höra med ICA Supermarket Lombolo enligt nedan:


ICA Supermarket Lombolo

Forskarevägen 6

981 44 Kiruna

0980-811 20