Blancolan - All information om Blancolån
Blancolån - Ikano Bank Företag

Blancolån hos Ikano Bank Företag i Göteborg

I Göteborg finns det 72 långivare och banker som kan erbjuder blancolån varav Ikano Bank Företag är en av dem. Både blancolånets storlek och räntan på lånet skiljer mellan olika låneaktörer och därför kan det vara bra att jämföra med fler banker och långivare i Västra Götalands län eller enbart i Göteborg.


Innan du kontakter en låneaktör för att ta ett blancolån bör du se om det finns någon säkerhet som du kan lämna och vilken det minsta lånebeloppet du klarar dig på. Om ni kan hitta någon typ av säkerhet kan lånekostnaden minska rejält för ert tänkta blancolån. Viss vägledning om räntorna på blancolån kan du hitta genom att besöka Ikano Bank Företag eller andra långivares hemsidor men ofta sätts räntan på blancolånet utifrån era personliga förutsättningar och ekonomiska status. Då det förekommer flera som erbjuder blancolån i eller i närheten av Göteborg men även på nätet kan det vara bra att undersöka olika alternativa blancolån men rekommenderat är att ni hör efter med Ikano Bank Företag.
Enklast att undersöka om ni kan få ett bra blancolån med förmånliga villkor är att höra med Ikano Bank Företag enligt nedan:


Ikano Bank Företag

Sofierogatan 3A

412 51 Göteborg

031-774 01 10